Delete

Varför kan du bara inte försvinna från mina tankar? Jag får inte tänka på dej! Jag vill inte tänka på dej! Men ja kan inte rå för att jag gör de. Och jag vet att du tänker på mej, även fast du inte får! Även fast du inte vill! De var ju så vi sa. Men samtidigt känns de så bra. Tänk om man kunde ta bort en tanke som man inte vill ha kvar. :)

uppskrivningen check!!! (y)

då var jag ett steg närmare körkortet  =)
klarade nämligen uppskrivningen i dag!!
då ska ja ta mig itu med uppkörning nästa vecka med en gipsad arm :P


min älskling är översnöad :(


förtroenden ges för att de ska hållas hela livet.. varför ska du då bryta dom ??

inte sant!!

De här händer inte mig. De är inte sant. Mitt liv är förstört. Fan Fan Fan Fan.. nu är allt försört. alla planer, allt!!
har suttit på sjukhuset hela eftermiddan. nu är jag hemma med ett rött gips på min högra arm =( ett ben var av i armen..
jag som har uppkörning nästa veckan.. hur ska nu de gå?? jag som har längtat så tills dess.. nu kanske allt är försört..fan fan fan..
å ja som hade ett jobb som ja skulle göra i början av januari.. hur lätt kommer de bli att kakla ett helt badrum med en vänsterhand???

fan, nu kan detta liv ta å dra åt helvete.. allt jag har sett fram emot den senaste tiden, är den dagen jag får körkort å kan köra min röda älskling <333

jaha amputation nästa ?

då var de efterlängtade jullovet här då =)  har aldrig längtat så här mycket till ett lov i hela mitt liv tror ja ;)
har varit så sjukt skoltrött denna höst så de finns inte!! å sen så fyllde ja ju 18 sista skoldagen oxå så de längtades ju en del till de oxå :)
den dagen blev kanon.. å dagen efter .. på lördagen då blev de fest här hemma å sedan utgång.. kul kväll.. blev lite spårad där mitt på kvällen men ja hade oväntat roligt efter ändå =D
sedan har ja bara haft en skön jul tillsammans med familjen..hanna å kajsa är oxå hemma nu, de e roligt =) igår var ja till hassela med Emma, Alex, Olle å Sandra.. de va riktigt kul.. ända tills sista åket, då jag ramlar å tar emot mig på handen.. inte skönt för min handled..så nu kan ja inte röra den, så måste kanske åka till hälsocentralen idag. Men de får inte vara nå allvarligt, de har ja inte tid med!!! nu har ja kämpar med detta inlägg med enbart vänsterhanden. inte lätt!!
idag ska jag åka in på körskolan å plugga lite.. kan va sista gången. vem vet ;)
ja har även köpt ett xbox :) kung!  nu saknas det bara guitar hero!!

du ska inte tro att jag bara kommer glömma de där på nån vecka!!




nu vill ja köra min älsklings 240 =D

den stora dagen..

då var den stora dagen kommen...
jag har haft en kanon dag... helt klart Kanon..
fast de va ju egentligen inte någon skillnad.. men kul ändå :)
18 år.. de är inte helt fel.. :)
fast nu är de ju faktiskt dagen efter.. men men.. de räknas lixom som min dag ändå :)
sitter hos emma å dricker lite nu med henne å Emelie.. (y)

i morgon blir de fest hos mej.. sedan utgång på August :D
känns som jag har bjudit alldeles för mycket folk.. de kommer säkert spåra ur.. oxå kommer ja måste stanna hemma för att inte allt folk går ut, oxå kommer ja inte kunna åka till stan... å gå på mina efterlängtade krog.. ;P

Ekrab är just nu uppe i Vemdalen på firmafest.. blev bjuden jag me.. men kunde ju inte offra min 18årsdag å min fest för de... men de hade nog varit sjukt kul.. men men.. de blir väl fler tillfällen :) hehe...

men måste få säga att min mamma är helt underbar.. hon är jätte sjuk.. dom skicka hem henne fårn jobbet i dag, för hon såg jätte sjuk ut.... sedan fixar hon världens goadaste middag och tårta åt mig å alla som kom å gratta mig idag.. hur kan hon bara vara så bra... hur kan en människa vara så enastående som hon!!!!
hon är den bästa personen jag vet.. jag älskar dej mamma så oerhört mycket!!!!
Världen bästa mammma!

men nu ska vi fortsätta med vårat tv-spel =D

jag ser framemot i morgon.. :D  hoppas det blir bra!!!!!

happy happy happy faaaace =D

jag är riktigt glad i dag.. de kunde jag aldrig tänka mej att jag skulle bli när jag vaknade i morse och viste att jag skulle tillbringa mina två första timmar utav dagen med att skära i ett grishjärta.. URS!!! de va vidrigt.. men men när de väl var över så hade vi projektarbete... alltså gjorde vi ingeting. men jag bestämde mej för att kolla min mail å se om karl-erik hade skickat något omdöme om min tenta..  å lyckligtvis så hade han gjort de.. vg+ :)  de höjde min dag rejält.. shit va glad jag blev.. hade verkligen inte föväntat mig det.. men men.. sedan spenderade jag några timmar med johanna :) sedan for jag ner på körskolan och satte mig vid en dator.. klarade repetitionfasen (y) sedan var det körlektion med säkerhetskontroll å parkeringar. det gick kanon.. verkligen as kanon.. ja är grym :)  sedan sa mats att ja va klar å att de bara var å boka =D dagen höjdes ändå mera :D så nu har ja skrivning å körning inbokat :D  jag har även hittade jag en fräsh 240 på blocket idag som vi har ringt på :D
sedan var jag en sväng på gymet å sprang 5 km... nu sitter jag hos min älskade Nathalie..
asså den här dagen kunde inte bli bättre :D

De här behövde verkligen jag!!!!!



men jag har rejält med beslutsångest.. ska jag va hemma nästa helg.. ha förfest hemma å sedan gå ut på krogen med mina vänner som jag har planerat i månader...
eller ska jag följa med på firmafesten med Ekrab upp till Vemdalen???

<3

Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll
Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va
Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta


<3

jag kan inte rå för att jag tänker dej =/

suck suck suck!!

vad håller jag på med egentligen ? vad håller på å hända? det måste ju vara någonting som inte stämmer, annars skulle inte jag betee mig så här e! jag har tappat livslusten helt känns de som.. allt känns så fruktansvärt jobbigt. har så grymt mycket hängade över mig så jag orkar inte göra någonting, för jag är så slut bara av att veta att jag måste göra allting!! vill bara lägga mej ner å gråta känns de som.. vet inte vad jag skulle vara ledsen över men.. å sova... de skulle ja vilja.. bara sova hur mycket som hells.. å vakna nångång.. utvilad, pigg,glad å full med inspiration..
allt har blivit så fruktansvärt fel denna höst!! ångrar så sjukt mycket!!!

men men.. i helgen blir det gävle för hela slanten iaf:) å LArs Winnerbäck =D

RSS 2.0