sjuuuuuk med stora bokstäver

har så sjukt ont i halsen så ja vet inte riktigt vart ja ska ta vägen. De kom i torsdags å är inte ett dugg bättre än. va kanske dumt å va ute å parta loss på midsommar. men de va sjukt kul :) underbar kväll.
ja ja skullr kunna skriva hur mkt som hellst om den senaste dagarna. med deg å massa gott å ALVEDON å skratt som nästan inte halsen klarat av. men bla bla bla. nu orkar ja inte skriva mer. nu vill ja bli frisk så ja kan börja jobba. känner mej lite småstressad över allt. För i år tänker jag faktiskt vara ledig på min semester :)
det känns faktiskt kul. de kan ja inte neka till. men ja tänker inte hamna i samma spår igen. Punkt Slut :D
saknar den där känslan jag har inom mej på den där bilden. leendet är så himla äkta
:)

en kopp te å en alvedon :)

halsen värker nå fruktansvärt. vet inte om jag har haft så här ont någon gång :S
men idag är de midsommarafton så ska försöka glömma halsen för en dag. har ingen aning varför ja är vaken nu. jag hade ställt klockan på 9 för att hinna göra iordning mej å sen åka mot vattrång vid 11. men ja vakna halv 7 av mej själv :P
arbetsdagen i går var riktigt hemsk. stod på kebabhouse helt själv. bara de sög ju. å sen en hals som ja inte ens kan svälja mitt eget saliv med. men du kom å förgyllde min dag lite iaf. hade en helt underbart samtal med en gamal vän :) du är så lättsam att prata med. du måste ju ha undrat va de e för fel på mej. va nog aldrig tyst. kände att de fanns så mkt ja villa hinna säga på samma gång ;P jag är så himla glad att du finns :)

jag köpte även mej en samsug galaxy s III i går. kul :)) men de hade varit roligare om den fungerade. haha. ska ta å chatta med samsung nu snart å se va de e för fel :P


bara för att du är helt underbar Rhobin :))




sviker du den som bryr sig, ja då sviker du dig själv.


magnus uggla i lurarna hela dagen ;)

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh

Vi har nog tappat bort varandra
som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar fast går i smyg till andra
kanske bäst vi ger oss av åt varsitt håll

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå




Jag har rätt mycket med mej själv precis som du.

Vardagen rullar på med allt för mkt att göra. De känns i kroppen kan ja lova. Men har haft en jätteskön helg hemma i högen med alla syskonen å mamma. Med massa firande av systrarna. Behövligt kände ja :)men nu är de full fart igen :)) å känner att schemat är fullt några veckor framöver å även sen efter semestern oxå:) pengarna rullar in :) i like it !!
Du försvinner bort mer å mer från mina tankar, å de gillar ja. De finns en annan mina tankar går till oftare ;)
Jag hatar verkligen att hamna mitt emellan. Ja tänker inte lägga mej i. De där får ni sköta själv!
Efter nästan 13 timmars jobb i dag en period av EM å en löprunda blir de nu duschen å sängen så ja kommer upp till nästa underbara dag :)

Den där blicken du ger mej är gammal nu.


livet är vad du gör de till

Det är ingen annan än du som kan ändra på ditt levene. det är bara du som kan göra något åt de om du vill ha de annorlunda. ditt sätt gör mej bara mer säker på mitt beslut, men även ledsen. ja tycker de är så synd. när du säger en sak till mej en dag å gör precis tvärt om nästa dag. Men de är inte att du gör de som gör mej ledsen. utan att du låter så bestämd över vad du vill å sen är de som om orden andrig har funnits. men de handlar ju inte om mej. så egentligen borde ja ju inte bry mej. men ja tycker de e synd. för ja vet att du egentligen vill... 



RSS 2.0