Björnrike <3

vet inte hur många gånger jag gått tillbaka bland mina instagrambilder å tittar på dom i vintras. blir varm i hela kroppen. lycklig av att se hur kul vi hade. kommer aldrig någonsin glömma <3
jag hatar att måsta välja...

du är allt jag nånsin önskat

om nån skulle läsa min blogg nu så skulle jag nog framstå som väldigt ledsen å mår väldigt dåligt. men så är de ändå inte. visst, många inlägg är dystra. men de är bara för att ja kommer på å skiva när ja känner mej så. så mellan alla ledsna inlägg mår ja bra. ;) ja är egentligen lyckligare än någonsin fast de är ett litet sår som fortfarande ligger å skaver. jag gråter ibland när ja tänker på de. å när ja tänker tillbaka på de där dygnet på sjukhuset gör de ont inom mej.
Jimmy sa en väldigt bra grej som ja ofta glömmer. "du glömmer bort en sak, jag har gått igenom exakt samma sak"
men nu är de nog dax att öppna bloggen å skiva lite positivare saker.

framtiden..?

den här dagen 9 månader senare närmar sig. och jag vill vissa dagar bara gråta.

ja vet inte om de verkligen e de som gör mej ledsen eller om de e nå annat å jag tror de e de. men vilket fall så är de jobbigt när jag blir påmind om de. jag tänker (om de fortfarande då känns lika viktigt) tända ett ljus för mitt barn den 21 februari.
Jag känner att ja verkligen vill göra nå annat. vill inte vara kvar på Ekrab längre. absolut inte. ångesten över att ja tackade nej till Björnrike börjar komma ikapp mej. de kan nog vara ett av mina sämre beslut. visst, ja e grymt lycklig här med jimmy i våran nya lägenhet. å att kunna vara med emelie när ja hellst vill. å träffa mamma plus att ja är hemma här så fort kajsa å svea kommer. men ändå.... de va ändå nå riktigt speciellt. nu sitter ja här med ett jobb ja inte vill ha.

Har haft en riktig gnäll/depp dag.

RSS 2.0