Undra om de någonsin kommer få ett slut..

Eller om vi kommer gå så här jämt. Alltid se på varandra på ett sett som man inte gör på någon annan. Se vad den andra tänker utan att behöva säga de. Den där speciella stämningen som ingen av oss kan förklara.
Ja glömmer i bland bort att du finns. Eller iaf glömmer ja bort å tänka på dej. Men just när de börjar kännas som bäst så kommer de ett dumt samtal eller ett sms eller oxå träffar ja dej. Å blir åter påmind om att du finns.
Men jag är glad att du finns. Är glad att du finns i mitt liv. För ja vet att om de skulle vara nånting så finns du alltid där. För du är en sån person. Stället alltid upp :)


Står i din port, står bara still...

Nu tänker ja faktiskt skita i vad alla andra säger å tycker. Å göra som jag själv vill. Å försöka å inte lyssna på alla andras åsikter.


.

Ingenting kan vara i all evighet.
Alla vet att underbart är kort.


.

You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel.


Känns som allt går emot mej

De känns som ja skulle kunna ge upp allt just nu. Tappade lusten helt å hållet. Finns ingen ork att försöka kämpa ens.

Jag hatar att man är så beroende av pengar.


Synd att du är så söt

Jag kan glädjas åt de lilla och komma ingen vart...


.

Ja vet inte va ja ska säga.

Klumpen i magen....


...

Det kallas tvivel de där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.


.

You may love the wrong person, cry for the wrong reason. But one thing is sure, mistakes help us to find the right person.


Känslan av att komma hem??

Mkt i huvudet. Vet inte vart ja ska börja. Har inpuls köpt en bil i dag. Kände att med alla jobb ja har fått dom senaste dagarna så måste ja ha en bara. Så de blev en Opel, igen. Så länge, tills ja har råd med min Audi :)) skiter egentligen va ja åker i bara den fungerar :p
Ja känner att ja skulle faktiskt vilja börja jobba nu snart. Komma in i vardagen igen. Kliva upp på morgonen å jobba å längta till helgen. Ja tror man mår bra av de :)
I morgon bitti blir de gymmet sedan af en sväng sedan hänga med Rhobin en stund på vad han nu skulle göra å sen till Pierre å kika på vad han skulle ha hjälp med i huset å sen tillbaka till bergsjö å tapetsera sista rummet hos Nisse. Sedan tänker ja lämna bergsjö för en stund å va i staden :) eller ja ska spendera ett x antal timmar i Enånger till veckan oxå... Men men pengarna rullar in :) i like it :)
Ja känner ett stor sug efter att spela fotboll...


Tillbaka i kladdet..

Känns både kul å förjävligt å hålla på med de igen. Blir påmind om all skit. Att ständigt va torr om händerna och spricker. Värken i näsan av dammet å allt kladd!!! Men samtidigt är de så förbannat roligt :)


:)

Jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


KanonSöndag :)

Hade en super härligt dag i går:) vaknade vid halv 8 å tittade på Vasaloppet med Emelie. Sedan fick vi för oss att vi skulle åka bräda så vi tog en dag i hede i solen. Underbart väder :) sedan hem å lagade mat. Sen åkte vi ut på öster å åkte längdskidor. Emelie va så gullig när hon kava sig runt ;) sen hem till en efterlängtad dusch å avsluta dagen med film hos J. Där vi båda slockna i soffan på engång :p
Underbar dag :))

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/760092/images/2012/pic_192494944.jpg" class="image">


Du är på väg bort...

Min vän sa i går att jag lät honom gå... Kanske gjorde ja de. Men va skulle ja gjort då? Aja skit samma nu. Så där har ja tänkt miljoner gånger.. Men aldrig att jag lät han gå. De va han som gick.
Men jag tänker inte låta samma sak hända igen! Men de är förvirrande i mitt huvud. De säger helt olika saker hela tiden. Men tyvärr så tror jag att det är dömt för att misslyckas..


Allt kan hända när man minst anar det.

Tänk att allt ska hända samtidigt. Fast de ena ledde väl till de andra. Men de har ändå hänt. Å de är jobbigt. De gör oss oroliga. Å nu är ja även orolig för mamma. Hon förstör sig själv med allt hon gör för alla andra. Så har hon egentligen alltid varit. Alltid satt sig själv i sista hand. Men nu måste hon lugna ner sig så hon får operera sig i morgon. Så länge som hon har väntat på denna operation. Ja kommer å tar hand om dej mammsen ;) så får vi ta tag i resten sen.
Love you <3


RSS 2.0