sista januari.

Klockren låt, passar verkligen nu!

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål

 

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att vår själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro

 
Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart

snart glömmer jag kanske bort att jag har en stockholmssyster =/

det känns som det var evigheter sedan kajsa var hemma nu. Jag saknar henne. Förut var hon hem nästan varje helg ibland. men inte alls nu längre.. Hon var hem en gång efter semestern innan jul =/  men men. Hon var hemma över jul så egentligen är de ju inte så länge sedan. Men hoppas hon kommer hem snart å sover i min låda :D Älskar dej Kajsa, å även Hanna å Nisse oxå så klart :) å allra mest min mamma, puss på henne som alltid ställer upp i alla lägen <3




ooh, i like this feeling



Det lucktar sexig kar i badrummet ;)

trött,trött,trött,trött trött är vad jag är. Det går inte en dag utan att jag känner mej extremt trött å ja skulle kunna somna bara jag la mig ner, oavsett vart jag är. Det är så tråkigt att jämt vara trött, jag vill vara pigg å glad å orkar göra hur mycket som hellst. Men endå har ja så svårt att somna vissa kvällar, ligger å rullar.
Har så överdriver många tankar i huvudet som far omkring, Plugga, träna, umgås, Pengar, balklänning, egen lägenhet, ångest, bilen, dålighy, projektarbetet, konsekvenser, jobb efter skolan?, cigg, vill träna mer, bensin, flytta hemifrån, tjock, studentresa till bulgarien, kärlek, mer plugg, bryr du dej inte?, kaffe, vännerna, kläder, framtiden? jag är så enormt stressad över allt jag vill göra, så när jag väl ska göra de, så är ja så trött för ja vet allt annat jag oxå måste göra. Så då blir de att jag sitter här med sakerna ogjorda.

men nu måste jag iallafall plugga så jag hinner iväg och träna i kväll. har naturprov på torsdag, inlämning av tenta i historia på söndag, inlämning av fördjupningsarbete i naturen på tisdag, prov i projektarbete på onsdag å ytterligare ett prov i natur tisdagen efter...  är det de här som kallas skola?  isåfall kan inte byggprogrammet räknas som skola egentligen :P

you have something speciel


tror du på ett liv efter döden?

kan någon slå mig hårt i huvudet, så jag vaknar till verkligheten!!

Rubrik:

Lev i nuet. Allt annat är osäkert!!

,

Nu ska jag gå å lägga mej å aldrig mera vakna!!

Skridskor (y)

jaha, då var de söndakväll igen då. tänk va ofta det är just Söndagkväll..
skön helg (y)  fredakväll på aspvägen tillsammans med Emma å Emelie, nice. lördan typ inget, låg typ helt död hela dan. orkade inte plugga ett skit trots att ja egentligen borde ha gjort asmycket! i dag har vi varit till sundsvall på 25 och 35 års kalas hos min kusin å hennes pojkvänn, de va trevligt :) kvällen har spenderats med plugg å sedan en sväng hos Linnea å drack kaffe, sen när Emma sluta jobba vid nio åkte vi skridskor.
 nu väntar sängen på mej, otroligt sköönt =)


dax å ladda inför en ny plågsam vecka ;P


my lover!



ska nog ta en tur med denna skönhet nu.
 tråkigt för han att han är så skitig bara =/   

men ska åka å posta brevet med körkortspapperet nu, så kanske ja får mitt körkort snart =D


<3

tänk om man kunde veta hur man skulle betee sig, va allt skulle gå lättare då.
ja kastas mellan två beslut just nu. ja vet att de ena är rätt, men ändå lockas jag med att vilja att de andra skulle vara mer rätt! fan va allt ska va svårt.  ja hör en röst inom mej som säger nejnejnejnejnej.. så varför kan ja inte följa dej då. varför måste ja endå dras med i de =/ men nu ska jag vara stenhård, ja vet att de ja gör är fel, så då ska jag inte göra de!! så enkelt är de ( ja tänk om de kunde vara så enkelt)

Mästarnas mästare

då var skolan i gång igen då.. med bestämde steg måste ja få säga.
va äckligt trött igår, kom hem vid 3 ungefär.. slocknade på engång till beck på tvn :) mamma väckte mig vid 6, sedan halvsov ja hela kvällen tills ja gick å la mig... de blev ju inte så mycket sovit natten innan =/ kom isäng igen vid 5. men allt för dej Rupps :) ja är glad att du ringde, å att ja vakna!

ikväll blir de efterlängtade mästarnas mästare (y) Äntligen!!

men nu ska ja nog ut me 240in tror ja :D


du kommer fortsätta precis som innan jul, de blev ingen skillnad trots att de har varit lov =/

Maja hansson har körkort =)

jaha, då var de sista dan på jullovet då. mitt sista jullov. de känns förjävligt att börja skolan igen. har inte den minsta lust. men men de är iaf sista terminen (y)
ja får ont i magen när ja tänker på den kommande terminen, å allt som kan hända =/

men ja har iaf körkort :D klarade de i torsdags :D de är helt jävla underbart..
så nu går 240in hett :D


har även jobbat en del på lovet, så de ska bli jävligt nice när pengarna kommer  (Y) dom är sjukt behövande just nu!!! ja väntar även på en matersättning från skolan på 720 kr..

så sen så kan ja köra ändå mera :D hahah


snälla låt mig va nu... du gör mig nervös!!

aj aj aj å nervös!!

det dunkar i min arm =( 

jag har kaklat typ hela dan i dag.. från halv 9 till halv 7, så är lagomt trött nu. oxå ska ja upp i morgon bitti å fortsätta. så ska nog gå å lägga mig nu. inte för att ja tror att ja kommer somna men. jag är ju sjukt trött.så ja borde somna. men ja är nervös inför i morgon.
de är i morgon de smäller. de är då min chans kommer.. sumpar ja den så är de kört..så de gäller å va fokuserad. ja ska bara klara de!!

stackars min lilla arm

min röda 240 <3

en vecka kvar tills de e skola igen, (de blev ja påmind utav dej i dag)... men då börjar min absolut sista termin!!! Fränt!!!

ja klev upp 6 i morse.. 6 på en lovdag!!! är väl inte första gången precis.. :P  har ju varit på körskolan ett ex antal gånger :P meniaf..hade provuppkörning i morse.. gick si så där.. men inget kan stoppa mig nu, jag har gett mej den på att jag ska klara. men får väl se hur de går på torsda. annars är de väl bara boka en ny tid då.. så får min älskling stå några dagar till =(

sen var jag påsjukhuset.. va på röntken kl 10.. sen skulle ja gå till ortopeden å sitta där å vänta..KL 13.00 fick ja gå in!!!!!! kul att man inte behövde sitta nå länge lixsom.. sen va ja där inne i typ 2 sekunde.. 13.13 var jag påväg ut från entrén. de e sjukt va segt de ska gå ibland.. men de va väl någon där som var viktigare än mej.. ja va ju lixsom inte så akut precis :P
sedan travade jag iväg till elgiganten i snöstormen för att lämna in min telefon som har pajjat.. kallt var de!!!

måste få ge nyårsafton en fet tummeupp =D


follow your heart <3



RSS 2.0