Jag borde vetat bättre

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mej.
Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.
Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan.
Och jag går i dagar i tröjan du hatar.


Underbar känsla

Trodde väl aldrig att de skulle kunna vara så skönt å lägga sig i en säng. Inte bara skönt för att kroppen är helt slut, för de har den varit många gånger när ja lagt mej. Utan känslan att läggs sig i en SÄNG, efter att ha sovit på en soffa hur länge som hellst känns de som :)
Vårat renoveringsprojekt är klart :) eller iaf delvis :) vi har ett sovrum nu iaf :) nöjda tjejer :)

You makes me smile :)


Glider fram

Livet rullar på å allt känna bra :) jag trivs med tillvaron :) det händer mycket just nu å fe gillas :) men ja längtar lite tills de går att sjunka ner i soffan å känna att man kan sitta där en helkväll utan att känna att man egentligen måste göra något annat .


Man ska lyssna på magkänslan

Ja får en klump i magen när ja tänker på vad som håller på å hända. Känns som vi glidit ifrån varandra totalt. Du vet ingenting om mej längre :( vet aldrig vad ja gör eller något. Visst de är mitt fel tycker du. Men du kan faktiskt oxå ringa. För bara några månader sedan berättade jag allt för dej. Så fort de va något så ringde ja mamma. Kanske låter töntigt, men ja vill ha en sån relation med henne. Vill prata om allt. Ja känner mej nästan nervös inför att åka hem till högen nu. Vet att ja kommet bli totalt utfrågad av alla om allt. Om flytten å allt. De va kanske därför ja inte sa något för ja vet redan hur dom reagerar. Men de e mitt val.
Men ja saknar min mamma. Att bara få en kram. Va månader sedan känns de som. Ja älskar dej mamma <3

Nu ska ja åka hem till skogen å umgås med hela familjen. Alla syskon å mamma :) ska gömma mej å glömma all verklighet :)


Så svårt å ta farväl...

Allting gick väldigt fort, men de känns bra. Ja tror ja behöver de här. Lämna min älskade lägenhet på strandgatan. Där allt började med oss. Nu är de dax å ta klivet å lämna allt detta bakom mej. Men ja vet att de inte kommer bli lätt. De finns så mkt inom dessa väggar som kommer riva upp mej. Att gå igenom alla saker å hitta saker från dej, som ja bara vill få bort men ändå spara för alltid. Ja har börjat med ett skåp där ja hitta massa foton. Stängde den lika fort. Men bara allt blir klart så tror ja de blir bra. Bra för mej. Men ja tänker aldrig mer gå hit. Aldrig gå förbi å titta in genom fönstren. Nu ska ja lämna allt bakom mej. Så är de bara!!
Skulle ge allt jag har för att en sista gång kunna vila i hennes famn.


I Will always love you.


Rubrik

Ska man gå på magkänslan så har ja verkligen gjort bort mej nu... Men samtidigt så känns de bra och spännande oxå :) de e bara å testa å våga :) kör hårt Hansson (y)


Beslutsångest

Att de ska va så svårt att ta ett beslut.. Ta klivet å våga. De skulle va grymt kul iaf. Men frågan är ju om ja kommer ångra mej. Men vad gör egentligen de då? Skulle de bli nå knas får ja väl ta ställning till de då. De låter ju så enkelt nu. Men frågan är om de är de även sen.. Många tankar nu... Haha :)


I Will always love you....



Älskar dej min älskade vän :)


RSS 2.0