dagen före

Nu är de 9.5 h kvar. Å ja känner att de inte kommer bli många timmars sömn i natt... ♡

karusell inombords..

dagarna och veckorna tickar på fortare än man hinner med själv. dagen som jag både längtar efter och fruktar närmar sig. vi har tagit oss förbi många jobba veckor redan. men nu då. ska vi även få ha turen och ta oss förbi de här? Jag tänker gå dit med inställningen att allt är bra. för de är e ju! så de så! ja tänker inte gå med på nå annat.
Jag är en person med stort kontrollbehov. oavsett om de gäller vad vi ska äta till middag eller vilken tid vi ska åka till mamma i morgon eller hur vi har planerat semestern. så vill ja veta de. ja vill veta att kl 2 i morgon så åker vi. sen om inte jag kommer iväg förens kvart över så är de på grund av min dåliga förmåga att passa tider. men ja vill ändå ha en plan.
Men nu känner ja att hela framtiden är helt suddig. jag kan inte så hur de kommer se ut. även om ja innerst inne vet att de kommer gå bra. men de är så mycket som stressar mej inombords. måste vi köpa en ny bil? eller får vi plats i den vi har? har vi råd med den här dyra hyran även nästa vinter om båda är hemma? och vad händer om vi inte har de? hur länge kommer jag kunna jobba i sommar? hela försäkringskassan är ett stort frågetecken för mej. ja fattar ingenting. vilken jobb blir bäst om ja har i sommar? vad tjänar ja bäst på sen när ja är hemma? vilken vagn passar bäst med våra behov. ska vi köpa en tvättmaskin eller inte? skötbord uppe eller nere? eller på båda kanske? allt snurrar runt i mitt huvud dagligen. inte kostigt att man blir trött!!!
men oavsett så vet ja att de kommer blir bli bra :) men vore skönt å få lite klarhet i de hela bara :)

RSS 2.0