tjena syrran du vet väl att jag saknar dej.

känner nu att de e dax för Sofie att komma tillbaka. de e liksom inte riktigt lika roligt här utan henne. känns som jag har så sjukt mkt att berätta så ja vet inte vart ja ska börja. ja saknar vårat soffhäng med skitdsnack på kvällarna. men nu e de nära, för hon kommer ikväll :) de är två riktigt bra dagar nu. får träffa henne ikväll å favoriten i morgonkväll :) kan inte bli bättre.
säger som Ulrik munter. idag är en bra dag ;D y




svea <3

de gick ju så där med att få en bra bild på oss två ;)
men längtar hem ännu mera när kajsa å lillskiten e hemma å när dom där hemma skickar bilder på henne hela tiden. <3


Tjena syrran

vad är egentligen oddsen när man blir placerad att bo med en människa man aldrig har träffat att de ska va en sån fantastiskt härlig person som Sofie. hur kan en människa va så lika en och samtidigt så olika. är då himla glad att ja lärt känna dej. vi har haft en grym vinter ilag. å jag vet att vi kommer ses mera :)
för att spana in mer spännande va vi gör/ å har gjort här i vinter kan man ta en kik på hennes blogg. Hon e lite bättre å uppdatera.
http://sophysdiary.blogg.se/







Energi

folk som bara tar ens egna energi och inte ger en nå positiv energi tillbaka är inte värd att slösa nån tid på.
Nu vill ja inte ha nå mer med dej å göra. less på ditt beteende.

underbara vintervärld

känner mej lyckligt lottad som får spendera vintern i denna underbara miljö med härliga människor. känns som ett helt okej arbete. rättare sagt underbart:)
njuter av livet <3




















växte upp vid foten av ett berg

lägg din hand mot min kind och visa mig vägen. kommer du ihåg den?
det känns så skönt att komma hem, för när du ser mej. blir du lycklig...


girls just wanna have fun

<3


vi drar till fjällen

jag börjar faktiskt känna lite ångest inför att säsongen snart är slut. hur kan en vinter gå så sjukt snabbt? samtidigt som ja längtar hem så vill ja inte att säsongen ska ta slut. de va så mkt vi skulle hinna göra. men helt plötsligt så är de bara 2-3 lediga helger kvar. men dom ska de verkligen bli åkning på. måste hinna testa telemark oxå. å på torsdag då är både ja å sofie ledig. så då hoppas vi på fint väder så drar vi ut på offpist åkning sedan parken också grilla nå i backen. mys :) 
ja vet inte om ja vill tillbaka. när ja åkte innan jul va ja helt säker på att ja inte skulle de. inte ens tillbaka till hudik. men hudik blir de igen. men sen är de ett frågetecken. men blir nog bra de här :) 
 
 
 
 

RSS 2.0