vet inte vart ja ska ta vägen..

jag känner mej så fruktansvärt förvirrad. har ingen stanns ja kan slappna av å ta de lugnt. varför är man aldrig nöjd. ja måste försöka slå mig till ro någonstanns å tänka på mitt eget mående. men så fort ja har gjort de så vill ja hela tiden ha nå nytt. vill att de ska hända något. men ja är så medveten om att ja inte mår bra av allt flängade. de känns som ja saknar ett hem. mitt hem. ja vill så himla mkt men får inget gjort.
de känns som min vän är så less på att lyssna på mitt ältande. men ja är nog sån. ältar sönder saker å ting. men vad blir egentligen bättre av de ? mår ja bättre av de? tveksamt!! de får mej bara att tänka på de hela tiden.
men ja vet att nånting måste göras. så är de bara. ja mår inte bra av de här. men hur förklarar man de utan att såra ? å vart finns orken att ta tag i allt. vet inte om ja orkar med allt de just nu. eller också är de de ja borde. för att få nå annat å tänka på. aaaah, inte fan vet ja. hur ska man veta vad som är bäst för en själv ? magkänslan har ja slutat att tro på iaf.
du är fri och tar allting förgivet, du kan skratta åt livet, du lever för stunden

ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?





Två år...

Det finns datum jag aldrig glömmer. Det har nu gått två år och dom ekar fortfarande i mitt huvud. 16 juli 4, 6 & 7 augusti. oförglömliga.
om ett år eller två kommer de här va över, om ett år eller två kommer de här va över, om ett år eller två är de aldrig över.

tillbaka i tankarna

hur går man vidare i ett projekt som ständigt möts av motgångara. när inser man att det är dax att ge upp?

bra känsla

Det känns så bra att ha dej i mitt liv. det gör mej inget att du inte vågar erkänna för dej själv att du fortfarande har känslor för mej (de där lät ganska ego) men ja vet det. Jag känner dej :) att du inte vill visa världen vad du känner skiter jag i. de viktigaste är de man vet själv. du är en sån fin person :) den personen du valt att dela ditt liv med kan skratta sig lycklig. Jag är så glad att jag finns i ditt å att du bryr dig om mej :)

RSS 2.0