Hej mitt Vinterland

måste nog erkänna att ja känner mej som världens lyckligaste helt plötsligt :)
fick världens bästa samtal :)
jag va på min livs första arbetsintervju förra veckan. de kändes verkligen som att de gick jätte bra. dom va jätte positivt. ( men de e dom säkert mot alla tänkte jag ) men åkte från Vemdalen med ett leende på läpparna iaf :) fick idag ett samtal som gjorde att jag nästa flina runt :) jag har fått jobb i Vemdalen i vinter :) känns så sjukt roligt. de är nånting som jag har funderat på länge. men samtidigt så är ja lite nervös. ska bo tillsammans med ett gäng ( till början) okända mäniskor. jobba med folk jag aldrig har träffat förr. klart man är lite nervös. men ja tror att de kommer bli jätte roligt. en upplevelse :D Wiiiiiiiie !!! =D 
 
sen finns de en person som är värld att nämnas. han är egentligen värd en stor guldstjärna :) hur kan en person vara så genomsnäll å godhjärtad. jag förstår inte!.. du gör alltid allt för alla andra. sätter alltid dej själv i andra hand.
hade en helt underbar dag med dej häromdagen. det känns som du förstår precis vad jag menar med allt jag berättar. de känns så bra att prata med dej. vi tycker så mycket lika. vi har ( eller iaf hade ) så många lika drömmar. villa göra lika saker i våra liv. du sa när jag berättade att ja sökt jobb i Vemdalen " hade jag haft ditt "liv" skulle jag oxå ha gjort de, hade varit riktigt roligt. " men de va du som valde att inte vara en del av de!! 
men du är är värd mer än vad någon någonsin kommer kunna ge dej. du är en fantastisk person :)
 
idag har der varit jag och Petra Marklund hela dagen. hon har strömmat ut ur mina hörlurar. fantastisk låt :) de här kanske jag tar tillbaka om några dagar när jag har lyssnat på den 100 gånger varje dag. varför gör man alltid så ? lyssar på en låt om å om igen tills man har lessnat. men när jag väl fastnar för en låt så vill ja inte höra någon annan än den. alla andra känns dåliga. jag lyssnar på mitt album "lugnet" om å om igen hela dagarna i vanliga fall. visst är jag ganska less på låtarna. men ändå så är dom så bra. jag älskar dom. älskar lugna svenska låtar. sjukt :) tror att av dom 97 låtarna jag har i de albumet så är de max 10 som är på engelska ;) 
 
de är så mycket roligare att städa å laga mat å allt om man vet att nån kommer hem å uppskattar det man gör. jag handla å fixa middag tills Emelie kom hem igår. de är så himla roligt att överaska nån. jag älskar de verkligen. det är inte alls lika roligt om typ mamma sagt nån gång. du får fixa midda i morgon. visst de går de oxå. men de e mycket roligare att överaska. 
de är så mycket lättare att komma upp på morgonen när man är två som ska upp. mycket roligare att komma hem när nån sitter å väntar på en å vill vara med just mej. å de behöver inte vara nå speciellt. men bara berätta hur dagen har varit å höra hur hennes dag varit. de är så skönt :) Man ska va två ;) 
 
jag har tänkt på en sak. jag refererar ofta mitt humör till en mening ur en låt. många små rader jag skriver här är ofta tagna ur olika låtar. oftast när jag hör en låt så kan ja känna. " ja men precis, så där " sen behöver de inte vara ordagrant så jag känner. men i de stora hela.  om man läser mellan raderna ;) 
 
sen lite vardagssnack efter allt detta då ;) torsdag i dag. fredag i morgon ( för den som inte visste de så kommer fredag efter torsdag ) HAHA!!  nä men, helg. :)) fast den kommer bestå av jobb ;) ska börja med ett badrum på lördag. som enligt min plan borde bli klart på torsdag ( eller måste ) för på fredag blir de stockholm till tjockis syster =D=D de börjar närma sig :) bara en månad kvar nu, Shiiit. Moster Maja. ja de låter ganska bra :) de känns så sjukt overkligt att hon ska ha barn. shit ! 
jag drömde i natt att jag fick ett barn. sjukt roligt. jag har ändrat inställning helt och hållt till barn. jag vill ha barn =D för några år sedan trodde jag aldrig att jag skulle säga dom orden. men vad säger man. " alla växer väl upp " ;)  men appropå jobb. Pengarna rullar in å som stannar hos mej denna gången. helt plötsligt känns de kul å spara. när man ser att de växer så är de så mycket roligare. bra jobbat Maja. jag kanske har börjat lära mej lite jag oxå. som mamma brukar säga " ja, du lär dej väl kanske nångång du oxå! å sen en stor suck ;P Gullmamma. gud va jag tycker om dej!! att du har fått oss att bli dom vi är idag. riktigt bra jobbat ;) haha
 
sen tror ja faktiskt att jag ska ge dej en chans. ja tror att du är en väldigt fin person. så ja tänker inte gå miste om den chansen ( om ja nu ens har en ) dom säger att du är blyg. visst de får man vara. men ja tänker ta mig igenom din blyga fasad :) se vem du är egentligen :)
 
ja de här inlägget blev vääääldigt långt inlägg. kände att ja villa skriva av mej massa positiva tankar :) känner mej riktigt glad idag :) å de gör mej ännu mera glad att ja är glad alltså. haha de gör mej glad att jag är glad. bra där Hansson :) men men. nu ska jag å Emelie titta på tree hill :) myyyys !!
 
 
 
allt du är, ska jag lämna i dag 
allt du är, är de sämsta jag har 
så jag går därifrån du får stanna.

..

Lät du henne komma närmare. Var hon vackrare än mej?

Svartskalle stoltast i staden...

Nu har ja en sån här känsla inom mej med hur mkt som hellst ja vill skriva ner. blir helt stressad inombords för ja inte vet vad jag ska börja med. och att jag inte ska glömma bort nånting ;P
 
tänker börja med min underbara kollega. vad hade ja gjort utan dej på dagarna. det hade varit sjukt tråkigt. du läser av mej på 2 sek. de e helt sjukt. du får mej oftast på bra humör. fast du går mej på nerverna samtidigt ;) han såg på mej direkt att jag hade en dålig dag här förut i veckan. å då börjar han fundera på engång. " igår när du kom hit vid fyra sprudla du av glädje. sen åkte du hem till mamma å sen Emelie. å  nu är du så här. så nånting hände mellan 4 igår å 7 i morse" han e så gullig. och så mycket som du har hjälpt mej med. bara för att alla andra inte gillar dej. så gör jag de ändå :D
 
har nu jobbat en hel del på slutet. så en dag ledigt i dag va hur skönt som hellt. sen att ja inte mår nå bra å går å spyr emellanåt var en annan sak. men har sovit i princip hela dan :) skööönt. nu ska ja ner på byn med moder å handla mat så vi kan äta tacos sen :) å hoppas ja kan äta nå ;)
sen till helgen blir de att börja med nästa badrum som enligt min tidsplan ska bli kvart innan helgen efter. för på Fredan den 5. rullar bilen tillsammans med lilla Oscar Sund ner till stockholm för en helg med ledighet :)
 
nu väntar jag spent på ett telefonsamtal i slutet av veckan med antingen ett posivit besked eller ett negativt. skulle va så himla roligt å spendera vintern i underbara Vemdalen. å åka hur mkt skidor som hellst :) skulle va en dröm :)
 
jag har nu tänkt, tänkt, tänkt å åter tänkt. ja tror att de här e bra trots allt. tror att de här är ett sätt för oss att verkligen avsluta. att gå åt varsitt håll å inte ramla tillbaka ner i gropen igen. för nu ska jag uppåt å framåt i livet. vill uppleva saker som ger mej lyckliga minnen :)
nu ska jag tänka på mej själv ett tag :)
 
är så himla glad för min absolut Bästa Emelie som va på sin livs första dejt i fredags. å som gick jätte bra ( precis som jag sa när hon höll på att ta ihjäl sig själv av nervositet ) nu är de bara å se fram emot kommande fredag ;) är så glad för din skull. ÄlskadeBästaVackraste Du <3
 
 
 
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

.

Det känns tomt - eller hur?

over...

Från att ha varit den bästa dagen på evigheter. Vände de till den sämsta.

Jag är trött på att fälla fler tårar för dej...

jag menar inte med de här att man ska vara med någon som man inte tycker om. för de ska man verkligen inte. man ska inte låtsas eller försöka få känslor för någon om man inte har. men man ska säga som de är. inte sånna här fina saker som. " de e inte du, det är jag" " jag behöver va själv" " jag behöver ordna upp mitt liv först" för när jag sen inser att de bara är bullshit, en dålig ursäkt för att få de att låta lite finare. Blir jag bara mer sårad. varför bara inte säga som de är från början? varför dra såna där "fina" ursäkter till att inte villa fortsätta nå mer.
 
men men nu ska ja va positiv i stället. jag å Em pratade i dag och undrade varför vi oftast skriver inlägg så fort nått är skit. nästan aldrig när man e lycklig å glad. sitter man å läser igenom alla blogginlägg man har så ser man ju nästan självmordsbenägen ut ;P haha
Nu ska jag sova å ladda till tusen inför morgondagen. det var inte sån här känsla jag villa ha inom mej dagen innan min livs första arbetsintervju. Jag blir illamående när jag tänker på dej.. å dej.
 
men nu ska de bli jobb å jobb å jobb ett tag framöver. å Emelie så klart ;) sen blir de sthlm den 5 okt. å sen jobb å jobb å jobb igen :) inte tänka på nånting annat :)
ser dom jobba dygnet runt, för att slippa känna efter hur dom egentligen mår.
 
nu ska ja se till att aldrig ramla tillbaka till dej igen. ja vill inte gå igenom allt igen. du gör mej bara ledsen..
 
 
Ta din minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.
 

Tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=PRKEv6dSbiU
 
 
Underbara låt 

...

När jag känner så, så tänker jag på dej..

jag hittar inte orden för vad jag ser i dej...

Jag är just för tillfället bergsjöbo igen.. eller rättare sagt Högen ;P haha flickrummet är åter igen möblerat ;)
känns faktiskt bra. första gången på riktigt länge känns de som ja har ett hem. där ja kan vara å slappna av lite. har nu packat upp de mesta ja ska ha. å slipper bo i en väska. Äntligen har ja lite koll på mina saker. bara de e skönt. å jag tror att ja å mamma kommer få de riktigt mysigt här i höst. å sen får man se vad som händer. vart ja hamnar.
ja kan lyssna på MIN musik. precis hur högt ja vill. utan att någon kommer å byter låt. ja kan lyssna på allt skit som ja gillar utan att nån klagar. ja kan göra precis vad ja vill. helt plösligt känns de nästa som när ja flyttade hemifrån första gången. bara de att nu har ja flyttat hem :P HAHA
alla säger hela tiden. "vad var de jag sa" de orden är de sista ja vill höra. ja ångrar verkligen inte vad ja har gjort. vi har haft en kanon sommar. men de räckte nu. nu har ja testat på de oxå. å många frågar om ja saknar lägenheten på Strandgatan. Visst, klart ja gör. de kommer jag alltid göra. den kommer alltid att vara speciell. men ja skulle aldrig vilja flytta tillbaka dit. de fanns fler anledningar till att ja lämna den. det vad dax. dax att gå vidare. dax att lämna de förflutna bakom mej. blicka framåt å glömma dej.. fast de e svårt att glömma när ja blir påmind om dej dagligen.  I will never forget the memories.
 
min Bästavän bad mej igår att beskriva någan vänskap. hur beskriver man en sån sak med ord? hur beskriver man de bästa man har upplevt? ja vet inte ja e. hur sätter man ord på känslor. de vi har är så speciellt. ibland helt galet flummit å bara skrattar jämt. ibland vardagligt bara. jobba, äta, sova. å ibland så känslomässigt. vi vet båda två att vi alltid finns där för den andra. att vi alltid ställer upp för varandra. å vi vet oftast vad som är bäst för den andra utan att man själv vill inse de. <3
 
varför kommer du alltid tillbaka till mitt liv. varför tar vi inte bara steget ifrån varandra å går vidare. varför dras vi båda två tillbaka till varandra. vad är de som gör de ? varför? vi vet båda att vi inte kan fortsätta så här. ingen mår bra utav de. men ändå känns de så bra när ja pratar med dej å ja vet vad du gör. på de stadiet skulle de kunna vara. men de funkar inte så heller egentligen. de e dax å säga hejdå.! men ja vill inte. samtidigt som ja vill. men ja vill ändå inte.. aaaahhh!!! " skjut dej själv" som E.Wennerberg brukar säga när ja berättar att ja saknar han.
men men. ja vill ju ha kvar dej i mitt liv. de e de som är problemet. vi har aldrig varit kompisar. så hur ska vi kunna bli de nu? :S 
 
 
det kallas tvivel de där som stör

ja vill ha mitt alldeles egna

känner att allt går emot mig. alla mina planer spricker. men men får väl se de som så att de va nog inte meningen att ja skulle flytta idag. men när ska ja då göra de ? känner att ja är redo att ge upp här å nu. orken finns inte länge. vill bara att allt ska va klart nu så ja kan slapna av. bläääää
 
Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå

Vi har, tappat bort varandra
Som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar, fast går i smyg till andra
Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå

RSS 2.0