då va de dax igen...

Man kan ju undra varför jag har en tendens till att alltid dras till fel sorts killar!!


Jobb

nu känner sig Hansson rätt bra faktiskt :) hon tillbringa Fredagskvällen på bageri å jobba :) Duktigflicka.. pengarna bara rammlar in:) ska dit idag oxå sen åker ja nog till hudikgym å tränar en sväng (y) tillbringa även gårdagen tillsammans med Rhobin å Linnea!
fick även tillbaka två prov i naturkundskap i går, vg å mvg- ja kan ju inte rå för att ja e kung (y)

näe nu ska ja gå å göra nå nytta..
Häääj!!



The life is a dream :)


Hansson&Hodell


Tjallilå, gästbloggning @ Hanssons place, Mikamela här. Kände väl tydligen att jag hade nå viktigt att dela med mej av.
Fast iofs kan jag ju delge er av dagens underhållning.
Dagen med D har varit Hansson&Hodells verklige svulldag.
Började med att vi skulle iväg och måla på vårat låååånga hål.
Vi bestämde oss för en sväng in på Maxi innan vi åkte vidare till siljaskogarna. Vi hade bestämt oss för en kladdkaka att ta med så vi kunde fika med Anette innan vi åkte därifrån, men på vägen fastnade vi vid semlorna, INTE oväntat. Men två semlor och en kladdkaka fetare lämnar vi Maxi och åker till bushen.
Majas massage började inte förns elva så vi tryckte i oss semlorna innan jag dumpade henne där.
Jagt for iväg och målade, hämtade henne en timme senare, vi fortsatte måla. Anette kommer hem och vi är klar, tar fram kladdkakan för att fika. Vad händer då? Jo, Anette plockar fram semlor som hon ville bjuda oss på för att vi hade målat. Så då blev det till att plååga i oss en till semla. Och därefter lite kladdkaka. (och innan emellan hade vi ätit matlåda också)
Sen blev det att fara skolan-sveden-högen för att få kanoongod kycklinggryta av Hansson.
Och sen kommer pärlan Ingela hem med ytterligare en semla.
Och vet ni vad, min var nyttigare än Hanssons, för jag hittade nämligen en böna, eller nå liknande, mitt i'ren. Läskigt men sant. Nyttigare blev den ju.

Och ja, jag vet att jag har skrivit semla ungefär 25321261 ggr. Därav understrykningarna.

Hörs, hane, HÄJ!


nu skulle de va bra å radera en tanke igen ;)

varför skulle du nu helt plötsligt komma å lägga dej i mitt liv igen för??
 Ja vet va ja egentligen vill, men ja vet vad jag borde vilja. frågan är bara vad som kommer gå först. sorgligt nog, så känner ja nog mej själv för mycket !
 men men de får bli som de blir bara.. 
varför skulle du dyka upp igen för? tyvärr så kan ja inte sluta tänka på dej = /du är något som ja alltid har velat ha.




the life is a Dream =)

Längdskidåkning <3

helt plötsligt blev allt så rörigt. ;P konstiga förhållanden, folk man aldrig trodde skulle vara tillsammans är de. men de e ju kul, men de är kul hur förvånad man blir sammtidigt :)
  i morse blev de fotbollsträning i gnarp, de va jävligt jobbigt. sen for ja hem kasta i mej en omeeltt sen for jag å mamma till jättendal å åka längdskidor, första gången för den här säsongen. känns sjukt att de är mitten på Februari, å de är första gången.. men ja har ju min arm å skylla på för de.. men fan va kul de va å åka. helt sjukt underbar känsla alltså :) härligaskidspår (y)
min tidsplan för gårdagen sprack så klart. så ska åka till Harmånger till Anki å Hansan efter middan i dag istället å kika på badrummet. sen blir de nog kaffe med linnea i kväll. ja va in å kika på bio hela kvällen i går med Mikaela å martin, de va kul :)

men nu ska ja kasta mej in i duschen, tänkte försöka mej på ett dyk i dag (y)



The life is a dream!!

13 februari

den här dagen hade ja tänk att jag skulle göra en massa nytta å inte bara sova bort å åka bort hela dagen :P så ja gjorde en liten lista på telefonen innan ja somna och ställde klockan på 9. när ja vakna vaja sjukt trött men palla mej upp vid kvart i 10 ungefär.. går ner å pratar med mamma å allt blir förstört. tappa lusten totalt för allt. Jävla Idiot!!! alltså inte mamma så klart <3 men men kanske går att lösa ändå. Mikaela, du å din familj räddade min dag :) <3

så nu är de bara dax å börja göra nå så ja kan pricka av på min lista :P sitter nu med en kopp kaffe å försöker få lite energi :) hehe

Skriva å skicka in historian ( trots att den inte är klar)
Städa å bädda rent på rummet
prata med hans-göran å åka dit å kika på badrummet
läsa igenom häfterna om putsningen
skotta tak med Nisse
Dricka kaffe med Linnea








Mogen Kille!

ååå mogen kille!!! fy fan va omogen du är. Shit va le ja blev nu alltså! ja fattar inte hur du kan göra så där!!!

Happy face (=

Det är inte lika kul å åka berg och dalbana när man är oförberedd!
ja sa en så klockren komentar i går till Micka: fan va bäst livet har blivit, å så fort, allt vände så snabbt! de va nog de dumaste jag kunde sagt. för då ska man ju så klart kastas ut i karusellen å hamna på botten igen. eller botten va väl å ta i.. men ramla neråt iaf.. för samtidigt så är allt jävligt bra oxå :) hihih ja skulle kanske inte sagt de där heller då e :P

men men sånt är livet, saker händer så är de bara. ja vill inte att du ska känna att de va ditt fel. de är iaf fixat nu!


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet,
Du lever för stunden.
Det kallas tvivel de där som stör,
Det kallas för en klump i magen å ett konstigt humör.



Stockholm

då var min sista skoldag denna vecka slutförd! Nice ;) åker till stockholm till Kajsa i morgon bitti :) ska bli så fruktansvärt kul å träffa dej å få se din lägenhet :) synd bara att jag ahr helvetes mycket plugg som ja måste göra oxå =/

min dag startade inte specielt bra idag kan man ju säga.. lr, ja, allt va riktigt bra på morgonen, åkte me alex till skolan å så, men sen på mureri, när vi precis hade börjar, och en viss person föstörde min dag. då tappar men humöret =/  men men, de e mitt eget fel. men nu ska de ske en förändring iaf. för jag tänker inte sumpa min chans genom att vara skoltrött å lat!! ja har så mkt mer å vinna =) annars har den varit bra.. har spenderat eftermiddagen/kvällen med Micka, vi har pressat våra nyckelringar. 230 st. de tog ett tag :) men nu är de gjort iaf.. de känns skönt. nu ska dom bara fixas lite sen ska vi måla dom till veckan. sen är de försäljning som väntar (y)

Vi konstaderade även i dag att det är 16 veckor tills vi åker till bulgarien :)

Ni gör min dag mina älskade vänner. tack för att ni finns.




en härlig känsla :)


Lasse <3

jag har kommit på en sak :)  livet blir som man gör de till (y) lr ja, inte jämt men. vill man ha de positivt så kan man få de positivt :)
ja kan inte beskriva kännslan inom mig, för några dagar sedan hatade ja mitt eget liv å mig själv. nu känns de toppen ;) å allt blir så mycket lättare när man är glad. man har mycket mer inspiration till allt :)

å helt plötsligt har ja fått världens dille på låten  Du får göra som du vill - Patrik Isaksson. kan lyssna på den miljoner gånger om, va e de för fel på mej nu då ;P haha


men tänk att Lars Winnerbäck kan vara så bra! hans texter är helt makalösa, ja älskar dom. de finns alltid en låt att lyssna på oavsett vilket humör man är på.  Hur kan man skriva sånna klockrena texter? känns som vissa är skriven direkt till mig, å de är ja nog inte ensam om att tycka heller. Så klockrena bara!


Pöss ;)



täck om en vecka var 15 dagar, va bra de skulle vara =D

tisdag: Naturkundskap, intervju, Hål, lunch bangkok kajen, estetiskverksamhet, bil hem me Rhobin, plugga, midda, till Emma, träna fotboll, duscha, skjutsa hem Annelie, åkte hem, åt en macka, skrev i bloggen. å sedan ska hon bortsa tänderna å gå å sova :)   ja glömde nog att skriva Kaffe ungefär samtidigt som pluggandet ;)

hur ska man få dagarna att räcka till?  vill göra alldeles för mkt för att ja ska hinna med de.
om ja bara hann skulle ja kunna träna typ varje dag. sen har ja äckligt mkt plugg som ja måste offra iaf en stund varje dag till. sen alla vännerna ja vill hinna träffa. + att ja vill bara va hemma å ta de lugnt å titta på film med min kära mor å bror. å dessutom har du nu kommit in i bilden som ja oxå vill hinna träffa. suck!
men ändå känns allt riktigt bra just nu. ja har kommit på att ja måste ta en läxa i taget å koncentrera mig på den. de bara är så. sen får de bli träning å sen umgås. så enkelt är de.

vissa dagar känns livet helt underbart =D idag är en sån dag :) nanananan


å så här i slutet av inlägget vill ja tillägna en stor fet Pöss till min vän Johanna :D för hon är så bra <3


då var den efterlängtade semlan uppäten =)

va å fika me brudarna efter skolan i dag :) trevligt. ja har längtat efter en semla sen långt innan jul. i dag åt ja den :) Mums!!!
kvällen ska tillbringas med plugg även kvällen i morgon å kvällen efter de å kvällen efter de :P haha roligt liv de låter som jag har.. men ska även träna i morgon kväll :) de är en stor höjdpunkt (y)



nån sa fan va hon är fräsch

RSS 2.0