känsloöversvämning

de är så mycket känslor inom mej just nu så ja kan inte ens sätta ord på hur ja mår. ja borde väl vara världens lyckligaste och bara sväva på moln. men så känner ja inte. allt känns så jobbigt. bara att kliva upp å gå å duscha känns jobbigt. vill bara ligga i sängen hela dagarna. Men då mår ja oxå dåligt. de känns aldrig riktigt bra.
men en sak vet ja. de kommer bli bra :)
ja är så oethört glad att jag har jimmy. han är min stora kärlek. vad vore jag utan honom. har på senaste tiden börjat tänka på att tänk om han försvinner. tänk om de händer han något. ja vet inte va ja skulle ta mej till. ja skulle inte vilja leva då. ska ja nu gå runt å va orolig att de kommer hända han något. då kommer ja ju bryta ihop.
Jag sa för nått år sen. jag skulle vilja träffa en kille som jag har lika roligt med som med Rhobin. som liksom även är min bästa vän. och de har ja verkligen gjort. Jimmy är min bästa vän och min stora kärlek. vi har så himla roligt tillsammans :)
framtiden skrämmer mej lite. de är så mycket där som jag inte har någon aning om.

idag kommer min älskade Emelie hit å vi ska äta middag och göra kort :) ja saknar henne sååå. känns som ja har tusen miljoner saker ja behöver prata med henne om. jag har längtat hela dan. tror ja ska överraska henne med att hämta na på jobbet :)

RSS 2.0