13.07.30

två månader har nu gått. tankarna är inte där lika ofta nu. men de gör fortfarande ont att tänka på de.
hur hade livet sett ut nu om de inte hade hänt? de finns mycket man kan fundera på. men ja vill inte fundera. ja vill gå vidare. lämna de där bakom mej men ändå minnas de. Men utan smärta.

Hamngatan

vi har fått en lägenhet. vi har fått en lägenhet. vi har fått en lägenhet... lyckan är total. :)) jag å min älskade jimmy. vårat hem :) allt de där låter så bra i mina öron. Längtar som bara den. är en månad kvar. så nu har ja verkligen något att se fram emot :) underbart att de händer nå positivt. älskar de verkligen. <3

Emelie Wennerberg

jag vet inte vart ja ska börja...
skulle ju kunna börja med midsommardagen 2010 kanske ;)
Tänk att jag har dragit världens största vinstlott och får ha dej som min, min alldeles egna bästa vän. de betyder mer än någonting annat. vi har funnits där för varandra oavsett vad. skrattat å gråtit tillsammans miljoner gånger. ja hur många gånger har inte jag gråtit i din famn. finns nog ingen som kan räkna de. Älskar att veta att du alltid finns där. du vet mer om mej än någon annan gör. och de älskar jag! med dej känner ja mej trygg och kan säga precis vad som hellst. att ha en sån bra vän skulle alla människor behöva ha. jag är så glad att jag har dej.
både du och jag har hittat en man att dela våra liv med ( oj va vuxet de lät ;) haha ) vilket har gjort att vi inte alls ses lika mycket längre. förut gjorde vi allt tillsammans. men ja tror att oavsett hur mycket vi ses så vet vi båda att vi har varandra. och de är väl de som är äkta vänskap.
Man tänker nog inte tillräckligt ofta på vad man har. utan mer på vad man inte har och vad man har förlorat. Jag har underbara vänner en fantastisk pojkvän och en familj som jag älskar mer än allt. de borde man tänka på oftare...
Men tillbaka till Emelie. ja kan inte förklara hur mycket du betyder för mej. men jag tror nog att du egentligen vet de. för ja tror att jag betyder ungefär lika mycket ;)
E.Wennerberg & M.Hansson




glädjen...

För ganska exakt ett år sedan va ja på arbetsintervju i vemdalen. ja åkte därifrån gladare än någonsin. en vecka senare fick ja ett samtal om att ja hade fått jobbet. så glad som ja blev då vet ja inte om ja blivit någon gång. kommer ihåg glädjen ja kände när han sa dom orden. sjukt underbar känsla. Varför känner ja inte så nu när han ringde å fråga om ja ville komma tillbaka? nu känner ja mej bara illa till mods när ja tänker på vintern. nästan illamående. vill inte ta beslutet. om ja åker. vad händer då? kommer allt vara bra? tänk om vi inte klarar de. då kommer ja ALLTID att ångra att ja åkte. fast egentligen vet ja att vi klarar de. Våran kärlek är så stark så vi klarar vad som helst. men tänk om... vill inte tänka så. men kan inte låta bli...
de enda ja vet de är att har ja jobb här hemma i vinter då stannar ja. men vill nog inte sitta arbetslös här. då är ja hellre där uppe :)

Älskade syster <3

Kajsa. underbara underbara Kajsa. tänk va en relation kan växa till nå så bra. vi har väl alltid haft en bra relation. alla fyra syskonen. men nu på senaste tiden känner ja att den är ännu bättre.
Behöver ja prata om nått så finns hon alltid där. oavsett vilken tid på dygnet. sen att hon är världens oroligaste lillmamma gör henne bara ännu mer underbar. är så sjukt glad att jag har dej.
Älskar dig


lycka <3

hur glad blir man inte av att få upp den här bilden i telefonen då.
du sprider glädje runt dej Svea <3


MH <3

kändes så himla underbart att få träffa Micka igår. bara prata med henne. de bästa med oss är att oavsett hur länge de e mellan vi ses så är de precis som förut när vi väl ses. helt underbart. vi tog med oss en boll å åkte till abk-plan å lekte lite. men eftersom konditionen inte va den bästa så övergick de till mest prat sen. fantastiska människa :) <3




RSS 2.0