de kan va bra för mej å inte se dej på nån vecka...

det är den 28/12-2011 klockan är 06.53 å ja sitter vid Emelies köksbord å dricker kaffe. Fattar inte ens vad jag gör vaken. men äter lite frukost nu så knallar ja ut på en promenad sen å avslutar den med att väcka Persson :) de e nyårsafton på lördag. om 3 dagar. den ska ja spendera uppe i Sveg hos min kära vän Mikaela. va så sjukt länge sen ja träffa henne nu. flera månader =/ så längtar lite efter henne <3 de händer mkt i mitt liv just nu. men ja försöker å inte tänka så mkt på de å bara leva som vanligt. de visar sig hur de blir :P appropå ingenting så har ja så sjukt kul tillsammans med mina två bästa brudar Emma å Emelie. vi umgås typ varje dag, å har obeskrivligt kul jämt :) ja är inte de du drömt om men jag är de du ser..

Ja hatar mej själv för att ja e så feg för att ta nya steg.

Ett samtal som gjorde mej bra mycket mer förvirrad än vad jag redan var..
Blandade känslor. De gjorde mej glad men även skeptisk och livrädd.. Varför?? Varför är ja sån mes. Varför är de aldrig lätt.. ?


...

people always leave.. Eller hur är de? :/


Känns som en pusselbit har fallit på sin plats igen :)

De känns som att något jag faktiskt har saknat har kommit tillbaka. Å de känns faktiskt bra :) vi är hel igen :) allt tok, ja inser nu, hur mkt ja har saknat.


Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur..

De finns så mycket olika tankar som snurrar i mitt huvud. Beroende på vad son händer i livet å vad jag är på för humör. Just nu känns de som ja e inne i en lite depp. Har så mycket ja måste hinna med å folk dom tjatar från höger å vänster. Å mitt i allt ligger fortfarande du kvar. Ja ORKAR inte mer. Kan du försvinna från mina tankar. Ja klarar inte av att gå vidare. Å de gör så ont. Känns som ja aldrig kommer träffa nån som de känns lika med som dej. Helt omedvetet jämför jag alla med dej, å ingen känns lika bra som du gjorde. varför?? Ja fattar inte. Så speciell är du inte. Men du satte spår inom mej kan ja lova...
Tänk om ja kunde spola tillbaka tiden. De är så mycket ja skulle göra annorlunda. Ja skulle visa dej så sjukt mycket mer hur mycket du betydde. Du skulle få den där tryggheten du letade efter. Men som ja inte förstod då. Ja gav dej tid för ja trodde de va de du behövde. Men tydligen inte.... :/


RSS 2.0