Känner att ja gör de igen.

Helt allvarligt ja fattar inte va ja håller på med. Varför säger min känsla nej? Varför säger mitt huvud att ja ska stöta bort honom? Varför stöter ja alltid bort alla som bryr sig. Ja känner honom inte ens de minsta. Men bara för att han visar intresse så får jag avsmak. Sjukt mej. 
 
Du har verkligen skadat mej. Ja har insett de nu!!!ä
 
 
 
miss my Em <3

Blandade känslor.

Det är den 17 december. I morgon fyller jag år. Fast de kan nog ha hunnit blivit den 18:e innan ja e klar med detta inlägg oxå.  Men men på onsdag drar jag till björnriket för ett par månader framöver. Jag känner mej fruktansvärt gruvsjuk. Men de blir nog bra. Eller de vet ja ju att de kommer. Men ja kommer sakna alla nå fruktansvärt. 
 

mysmorgon

jag sitter hos Emelie. de är mörkt ute och jag har tänk ljus. lyssnar på julmusik och dricker kaffe :) myyys.
de är så mysigt med jul. alla ljusstakar å stjärnor å grejer. men på nå konstigt vis så får ja en konstig känsla i magen när allt är så här mysigt. de känns så sorgligt på nå vis. kan inte förklara varför ja känner så. men på nå vis så känns julen sorglig. samtidigt som de e så glatt. knepigt de där ;)
Får iaf lite känslor av förra vintern när ja sitter här hos emelie och hon har gått å jobbat. hon jag å emma och massa tok. de va faktiskt himla roligt. måste säga att ja saknar den tredje i trion. de e svårt å va en trio när de saknas en :P haha.
kom också å tänka på J. de va den tiden vi hade de som bäst. pratade mest. jag längtade till fredagarna när du skulle komma hem. smsa konstant hela dagarna. när jag vakna vid halv 7 så hade ja redan ett sms av dej. de e såna smågrejer som gör en glad :) jag är glad att jag träffa dej. och jag är även glad att de blev som de blev. för ja vet att ja har vuxit nå enormt på dom här 1 ½ åren fram å tillbaka.
 
mamma började prata lite allvar med mej häromdagen. jag förundras verkligen över hennes förståelse. eller förståelse är kanske fel ord. men ibland undrar ja om hon kan läsa tankar. hon sa saker som stämmer exakt med vad ja tänker på. eller tänker å tänker. hur de faktiskt är. de märks verkligen att hon är min mamma. och som man brukar säga " en mamma vet allt " de stämde verkligen nu. Men jag är glad att du sa dom där orden. att jag fick höra dom själv. höra någon annan säga de. å inse ännu mer hur patetisk jag är. men som du sa å som jag också vet. de kan faktiskt vara så. Att de aldrig kommer finnas någon som e bättre.
jag är så himla glad över att jag har den relationen som jag har med min mamma nu. de känns som ja kan berätta nästan vad som hellst för henne :) <3
Visst att Emelie ser de på mej å vet hur de är. men de e en helt annan sak. sånt vet hon bara :) lika väl som jag vet de om henne. lite roligt att hon skicka sms å fråga om exakt samma grej som mamma hade pratat om. bara nån timme efter  ;)
 
Anledningen till att ja egentligen sitter här i dag å inte är på jobbet är faktiskt att jag har tagit semester i dag för att göra en utbildning inför Vemdalen. de börjar verkligen närma sig. jag börjar bli rädd. klumpen i magen finns där.
visst de kommer säkert bli jätte kul de tvekar jag inte på. men innan man har lärt känna nån. tänk om ingen tycker om mej. tänk om ja får va helt själv hela vintern. de tror ja ju inte. men ändå. de känns så nervöst för allt bli nytt. nytt jobb, nya mäniskor, nytt boende och en helt ny vardag. de skrämmer mig. de gör mej grymt stressad. de känns som de e så mkt ja skulle fixa innan ja åker. å nu är de snart bara 1 -2 veckor kvar. fast ja kan inte riktigt komma på vad allt de e ja skulle göra heller. men ja känner stressen inom mej.
 
jag tror att de här kan bli den grymaste vintern ever =D
 
njuter av dom arbetsdagarna här på Ekrab som e kvar. har faktsikt himla roligt tillsammans med A nu.
men men nu ska de bli lite skiistar utbildning :)
 
 
Önska dig en stilla natt

RSS 2.0