syster

jag måste säga att ja har världens bästa syster. eller systrar egentligen. men har så himla roligt med kajsa. Älskar att spendera tid med henne. Älskar att bara sitta å prata. allt är roligt med henne :) hon förstår mej så himla bra. är så glad att vi har den relationen som vi har.


.

de gör ont i mej att se å tänka tillbaka på sånna här minnen. de är så många minnen från i sommras som är förknippad med de här. allt ja gjorde då är egentligen förknippad med graviditeten. för för mej så var jag så JÄVLA gravid. även om inte alls många andra visste om de. men de va jag som mådde dåligt å va ständigt trött. till vilken nytta?



en väldigt bra vän sa till mej en gång när livet va tufft. för oss båda tror ja om ja inte minns fel. vi va en aning full den kvällen å stod väl å grät båda två över vad jag hade berättat. å hon slår mej å bröstet å säger. "de gör ont där, de gör ont där" just precis de gör de nu. de gör ont i mej!!

13.07.30

vill åter igen bara grina.. vill inte minnas de så här. vill bara gå vidare å lämna de där bakom mej. längtar faktiskt till 21 februari så ja kan få tända ett ljus å gå vidare. trodde ja hade börjar göra de nu. men insåg när kajsa börja prata lite om de idag att ja inte gjort de. tårarna kommer på engång. vill inte vara en sån här känslig person. vill vara stark!

just nu känns de som att ja aldrig kommer få nå barn. vet inte varför egentligen. ja bara tror att de där va min chans. å den försvann.
å nånting som ja hatar med mig själv är avundsjukan. vill egentligen inte erkänna de här. men känner faktiskt en riktig avundsjuka när ja ser nån som är gravid eller med barn. förstår inte. de e riktigt egoistiskt egentligen. men ja kan inte rå för de. Och jag blir förvånad att ja känner så här. för ett år sen fanns inte en tanke på barn. inte för 10 månader sen heller. men sen vi väl bestämde oss i somras blev de annorlunda. och sen vi förlora de blev allt helt annorlunda. då insåg ja hur mkt ja verkligen villa. men men.. tror nog inte ja är redo för barn än...

RSS 2.0