Svea



älskade barn vad vi tycker om dej.

En vecka kvar tills ja åker ner till er <3

May. 30, 2013


Ilag

Fick lära mig i vinter att jag använder ett ord som tydligen inte alla andra gör. Som dom istället hade väldigt roligt åt. Jag sa tex, ska vi åka taxi hem ilag då. Vadå? Som ett fotbollslag? Näe ilag bara. Men tydligen är inte de ett ord som alla använder ;) ganska roligt egentligen. För ja hade inte den blekaste aning om de, så de har vi haft väldigt roligt åt i vinter. Så nu tänker ja på de nästan varje gång ja säger de eller hör någon säga de. Lite roligt igår när ja umgicks med min vän J. Hon sa de hela tiden. Vi gjorde de ilag. I flyttar ilag. Va roligt att ni är ilag. :) nu tänker ja på de hela tiden ;) haha!!
Va kul å få lite kvalitetstid med dej igår. Skönt å prata lite :)
Nu ligger ja här i sängen å funderar på att försöka sova lite så klockan blir 05.15 och min underbaring kommer hem så jag får pussa på han. äntligen!!! Sååå ja saknar honom <3
Allt känns bra. Jag mår bra. Jag är lycklig. Kan inte sätta ord på min känsla.


det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

miss it

<3


don´t give up

måste få säga en sak. att Petra marklund hade så fel.!!!! å de är jag glad över :) för så många gånger ja lyssna på den låten i höstas å tänkte på de hon sjunger. "Tror du att du och jag kommer att ses igen?
Tror du att du och jag, har en framtid tillsammans?
Tror du att du och jag kommer att leva länge än?
Det tror inte jag

men jooo. de gjorde vi visst. hon hade fel =D

ja måste säga en till sak. ge aldrig upp. känner du att någonting är värt att kämpa för. så kämpa. de blir alltid bra i slutändan. :)

lycklig

vet inte vart ja ska börja. allt känns så overkligt bra just nu. å de e vid dom här stunderna när ja brukar känna så som bakslaget kommer å allt bara rasar. men inte denna gång. ja är redan utan jobb så de kan inte hända. de har hänt massa skit egentligen med familjen. men allt är underbart ändå. ja har en underbar pojkvän som gör mej så lycklig :) på en vecka hann Rhobin krocka å kvadda bilen. pappa åkte in med ambulans med kärlkramp å nån dag senare ringde ja efter ambulans till mamma. men de e bra med alla nu. men allt händer samtidigt. men jag är hemma i Hälsingland igen. de känns faktiskt riktigt skönt. samtidigt som de va riktigt jobbigt å säga hejdå till dom där uppe. speciellt Sofie, Carl å Anna. då kom de några tårar. men vi satsar på en till säsong :) vilket fall så ska vi ses mera :) en oförglömlig vinter :)) ja fick en sån hemsk känsla igår. helt plötsligt bara slog de mej. tänk om allt de här bara är en dröm. tänk om ja vaknar snart å de e November. ja ska inte alls spendera min vinter i Björnrike med alla dom fantastiska människorna. jag kommer aldrig träffa denna underbara människa som gör mej så glad nå mer. allt kanske bara är en dröm å jag vaknar snart. drömmar brukar ju kännas riktigt verklig när man drömmer. så why not ? usch vill inte ens tänka så... sitter nu i Emelies lägenhet med Lars Winnerbäck på högsta volym å en kaffekopp i handen :D min plan var att ja skulle skriva de där jävla cv:t i dag. eller ja måste bara skriva de så ja får iväg de nån gång. sen rullar jag nog hem till moder i eftermiddag å drar på träning ikväll. röra på fläsket lite. kan behövas ;) ja har sån beslutsångest med vad ja ska göra med fotbollen. per skickar hela tiden å vill att ja ska komma å träna med iggesund igen. men ja vet inte. ja vill egentligen jätte mkt. men samtidigt inte. vill inte binda upp mej å träna två gånger i veckan å match på helgen hela sommaren. skulle vilja bara träna med dom. så ja får lite regelbunden träning. men vet inte om de e så uppskattat. men får se. nu blev de ett sånt här långt inlägg igen ;) haha men men.. nu ska ja ta tag i mitt skrivande av cv. lycka till. tack tack :)

RSS 2.0