<3

Jag kan inte ljuga för dej, du känner mej allt för väl !

Vad är de för

fel på mej ? :)
sitter här och ska skriva lite om feodalsystemets uppkomst ( ja du hör ju själv hur de låter ) iaf så sitter jag och asgarvar åt mej själv.. åt alla sjuka komentarer från igår..
men hade en kanon kväll i går iaf.. kul å umgås alla tre :D johanna rhobin å me. mycke skratt vart de iaf :) å de gillas! de va nog olika orsaker som låg bakom allt skratt ;) johanns komentar va klockren iaf... har du kört över min katt ? ? ? HAHA
å när vi skulle byta bil å åka hem å jag öppnar bildörren å ser ett bord i baksätet å säger.. Vart ska jag sitta då?? så säger linnea.. maja det är fel bil! HAHA
ååh jag är alldeles för trött nu ja.. för annars måste de va nå fel när ja sitter i min ensamhet å skrattar som en tok nu!! har nog blivit lite för några timmars sömn denna helg!

men men nu ska jag kämpa vidare med min historia..

nu väntar jag på snööö!!!!!

What is feeling?

klart att känslorna kan förändras!  men hur kan en känsla förändras så enormt?
En människa jag verkligen såg upp till och tyckte om.
Nu känner jag mej illa till mods när jag tänker på han. När jag ser han, blir jag nästan rädd och vill försvinna från platsen. Hur tänker du? Eller tänker du över huve taget? Tänker du på nå konsekvenser? Det gör jag! men de kanske bara är jag som tänker alldeles för mycket !!!



positivt är att det bara är 22 dagar kvar nu iaf :D

det är i morgon det gäller!

i morgon smäller de! det som jag så länge har fruktat kommer slå till i morgon. det är ingen idé att jag går och oroar mig för jag har själv valt det. och om de inte blir i morgon så måste de bli inom en snar framtid så de är lika bra att ta tjuren vid hornen på en gång.. men ska ja vara helt ärlig så är ja så nervös så ja förmodligen inte kommer kunna somna i kväll. men men så fort det är över kommer jag vara så glad att ja inte banga ur.. så nu ska jag vara stark och visa att jag oxå är en människa =D

Nisse fyller år i dag, så vi kan ju hälsa grattis till honom oxå :) blir lite fika snart då men resten av kvällen kommer jag spendera framför naturböckerna!!  om jag ska hinna iväg och träna i morogn ( som ja ska) så läre ja plugga bra mycket i kväll om jag ska klara provet på freda!! men jag tror jag kommer bli sjuk tills på fredag morgon och sedan bli frisk till eftermiddan. för då har jag möjlighet att plugga hela morgonen och sedan åka in å äga provet för att sedan efter 4 åka till Vemdalen med Anders :)


Varför blir man trött? varför blir man aldrig pigg, oavsett hur mycket man sover?
den j*vla människan som uppfann trötthet borde nackas ;) hahah

Lev dagen som om den vore den sista, du vet aldrig vad som händer i morgon!

vad är de som håller på å hända?
allt har blivit som ett stort kaos på kort tid.
jag hänger inte med, är det de här som är jordens undergång eller ?de verkar nästan som de iallafall.
allt jag gör bli fel, allt jag säger misstolkas å det går inte å lita på någon!
Allt runt omkring mej håller på å rasa sönder. inte pga mej dock. men jag orkar inte med de!!
och jag drömer om att fylla 18, jag har trott att allt kommer bli bra då. de kommer inte finnas några bekymmer, ingenting som är jobbigt eller blir fel.  Vem fan har prentat in de i mej? hur kan ja bara tro en sån dum sak? jag kommer lägga mej som 17 år och vakna som 18 och de kommer inte va den minsta skillnad!
om livet ska vara en dans på rosor så har jag iallafall dansat klart! 
är det de här som är livet? är de detta som krävs för att man ska leva vidare?
och vem har sagt att detta är slutet. det kanske är början på en brant backe som bara lutar neråt.
det kan man aldrig veta!!!

Man har gjort en sak, går det inte att ångra, man får bara lära sig att leva med de!

de finns en annan som kommer leva med något mycket värre!


är det de här som är verkligheten??
isåfall har jag precis vaknat!


You make me smile :)

Känner mej helt mitt emellan allt. vet inte vad ja ska göra.. allt jag gör blir ändå fel.
vad begär du av mej.. ska man veta allt eller ? men måste väl få göra misstag! Jag kan inte vara erfaren av detta liv innan jag ens har levt det.
gud vad jag skulle vilja kunna koppla bort allt å bara tänka på mej själv och mitt liv ett tag. jag har faktiskt tillräckligt med de just nu. å jag vill inte höra från alla andra... gör så.. gå dit.. följ med mej.. gör inte det.. mitt huvud blir så fullproppat så ja orkar inte med allt längre..
begär den här världen att man ska vara perfekt eller ? är de det som krävs för att man ska kunna har det bra?
jag orkar inte stå mitt emellan. orkar inte höra på allt ni säger till mej från olika håll. hur kul tror ni det är? stå mitt emellan. höra en sak från en och en annan sak från en annan...

Men konstigt nog, trots allt detta, mår jag just för stunden sjukt bra :D
som sagt, det är för bra för att vara sant <3



38 dagar kvar :)

vilket betyder 38 dagar kvar tills Maja blir 18 år :) yey!

har varit på riskettan i dag. skönt att jag har gjort den. men de va 4 dryga timmar. nu ska ja boka halkbana oxå.. :) så snart har ja kanske körkort.. men måste bara fylla år först men ;) hahah

hade så jävla kul i Lördags på fotbollsgalan. vill ha den kvällen igen, igen, igen, igen å igen :) å en gång till oxå ;)


ikväll blir de till å åka till Jättendal å träna, sen till Bergsjö på fotbollsmöte. vill börja träna fotboll nu!!!


I´m HAPPY !!! =D

RSS 2.0