Happy girl? =)

Maja är little bit happy idag :)  Myyyssss ;)

sitter hemma i högen nu med mammas underbara dator :) höhö.  När jag svängde ner här i dag kändes de som ja inte varit hemma på aslängre.. Hem ljuva hem!
har även börjat att seriöst kika efter en lägenhet i stan :) är så roligt å hålla på å kika på olika lgh å olika ställen å så :)  hihihi men synd att de typ inte finns någonting i stan. å att man måste veta årsinkomst å skit för att man ska kunna ställa sig i kö. + att man måste skriva dit en arbetsgivare å telefon numer. så de sket sig lite!! men de e roligt ändå :)
sitter å försöker läsa lite i häftet inför utbildningen i ställningsbyggnad i morgon, men den är verkligen svårläst. men men blir väl till å plugga lite historia sen i kväll oxå...

i morgon är de äntligen grusträning :D Underbart!!! sen cup på lörda, hoppas ja kan bli helt frisk tills dess bara :D

i morgon ska ja sitta på en stol från 8-4 å få träsmak i röven (y) kul liv !! men de kan ju va bra å gå den där utbildningen så..
praktiken börjar oxå nästa vecka. så 4 veckor på Ekrab nu då :) de ska faktiskt bli riktigt skoj, har längtat efter denna praktik, är så sjukt less på att gå inne på skolan nu!!


kan någon berätta för mej hur ja ska betee mej?!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0